HORARI:     De dilluns a divendres de 10h a 13h30 i de 17h a 19h

 

< Àsia Mongòlia

Informació bàsica:

Població: 3.086.918 hab.

Moneda: Tögrög

Idioma: Mongol

Extensió: 1.564.116 Km2

< Àsia Mongòlia

Viatjar a Mongòlia és recórrer un dels països més fascinants del món, amb una cultura milenària de fortes tradicions que entusiasmaran els viatgers. Viatjar a Mongòlia és conèixer tribus nòmades, gent hospitalària que es desplaça a través del mític Desert del Gobi, amb els seus campaments de iurtes i els reconeguts cavalls mongols.

Des de monestirs budistes com el d'Erdene Zuu a les ruïnes de Karakorum, la que va ser capital de l'Imperi Mongol de Genghis Khan, o de les Dunes de Khongor amb nomàdes desplaçant-se amb camell fins a un paisatge d'alta muntanya a la Reserva Natural de Gun-Galuut, Mongòlia és un país d'extrems combinats a la perfecció. Les millors ofertes de viatges a Mongòlia amb Ganesha Travel.

Contacta'ns i descobreix la màgia del país de Genghis Khan!


Aquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra Política de cookies   Acceptar