HORARI: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h - Dissabtes: de 10h a 14h.

Sobre Ganesha Travel


Ganesha Travel és una agència de viatges especialitzada en aventura i expedicions, nascuda el 2002 a Girona. Des de gener de 2012, Xavier Urpí i Marta Casals ens fem càrrec de la mateixa, posant al vostre servei la solidesa de deu anys de l'agència i la nostra experiència pròpia. Després de treballar durant més de 14 anys en el sector turístic a Barcelona, vàrem decidir donar un gir radical a la nostra vida, ens vàrem penjar la motxilla a l'esquena i ens vàrem anar a recórrer Oceania i Àsia, visitant països com Austràlia, Nova Zelanda, Fiji, Vietnam, Laos, Cambodja, Singapur, Xina, Indonèsia… A la nostra tornada, vàrem tenir clar que dedicar-nos a ajudar amb les nostres experiències a tots aquells viatgers que volguessin viatges a mida i personalitzats era la nostra prioritat.


Ganesha Travel ofereix rutes a mida per a viatgers aventurers que segueixen els principis del turisme actiu, amb un total respecte per al medi ambient. Si busques un viatge per a descobrir Àfrica, una ruta per Oceania, un recorregut per Llatinoamèrica o una visita a capitals europees oferim tota la nostra experiència i professionalitat per a fer del teu viatge un record inoblidable. Sigui el que sigui el viatge que busques, contacta'ns i trobarem l'itinerari que millor s'adapta a tu.

Esteu preparats per començar l’aventura?


L'equip de Ganesha Travel


Marta Casals

Amant dels esports i trekkings arreu del món, és l'aventurera de l'Equip Ganesha Travel que té el cor a Oceania i el cap descobrint països i cultures com  ara Gàmbia, Sud-àfrica, Perú, Sud-Est Asiàtic, Jordània ... Amb més de 15 anys d'experiència en viatges, segur que us troba el gran viatge que us mereixeu!


Guillem Abellan

Li encanta el món del turisme: viatjar, organitzar viatges, fer de guia i tour leader. Gaudeix aprenent idiomes, amb l'esport, aventura i trekkings, lectura, cervesa i món del càmping. Ha viscut molts anys a Àsia, residint a Beijing i Seül, i viatjant per Xina, Corea del Sud i del Nord, Mongòlia, Filipines, Vietnam... Una frase? "Vagis on vagis, vés amb tot el teu cor".


Jordi Ribas

Apassionat dels viatges i de conèixer noves cultures, és també un gran coneixedor de destins arreu del món, per exemple Etiòpia, Colòmbia, Costa Rica, Sri Lanka... entre altres. Les seves principals motivacions són la naturalesa i el contacte amb la gent del país. Forma part de l'equip de Ganesha Travel des de l'any 2013.

Aquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra Política de cookies   Acceptar