HORARI: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h - Dissabtes: de 10h a 14h.

< Àsia Uzbekistan

Informació bàsica:

Població: 22.563.441 hab

Moneda: Som uzbek

Idioma: Uzbek i rus

Extensió: 447.400 Km2

< Àsia Uzbekistan

Viatjar a Uzbekistan és fer-ho al cor de l'Àsia Central, una regió marcada per les rutes comercials com la Ruta de la Seda, que van enriquir ciutats com Samarcanda,Bukhara Khiva, ciutats mítiques amb un passat esplendorós que ens ha fet arribar fins a dia d'avui una quantitat d'edificis majestuosos que són admirats pels viatgers actuals com ho van ser pels del passat.

Uzbekistan sorprèn des del Palau de Khudayar Khan a la ciutat de Kokand, situada a la Vall de Fergana fins al Mausoleu Guri Emir on està enterrat el llegendari Tamerlà,descendent de Genguis Khan que va governar aquestes terres, tumba ubicada a la famosa Samarcanda, ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO juntament amb Khiva, Bukhara i Shakhrisabz per les madrasses i mesquites d'espectaculars cúpules blaves. Les millors ofertes de viatges a Uzbekistan amb Ganesha Travel!

Contacta'ns i descobreix les mítiques ciutats d'Uzbekistan!

Tria la teva ruta

Uzbekistan: El país de les cúpules blaves

Uzbekistan: El país de les cúpules blaves
+
Durada: 8 dies
Sortides: Vàries, mirar sortides.
Des de: 1040 €

Serveis de terra. Amb guia de parla hispana.

Temàtica d'aquesta ruta

En parella

En grup

En família

Guia parla hispana

més info i reserves

Aquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra Política de cookies   Acceptar