Seychelles

Paradís de platges, muntanyes, aventura i relax

Seychelles, una destinació exclusiva que ofereix paisatges molt diversos i curiositats que enamoren a tots els seus viatgers. Teniu informació del país? Aquí teniu una mica d’informació de què hi ha a Seychelles, ja veureu que el viatge val molt la pena!

  • Seychelles compta amb un total de  115 illes i està ubicada al nord de Madagascar, a l’Oceà Índic. Segons l’illa que visiteu trobareu un estil o altre d’activitats i paisatges, per això us recomanem visitar-ne vàries i gaudir dels contrasts entre illes.
  • Es considera  un paradís en miniatura perquè només té una extensió aprox de 460 km2 (per fer-vos una idea, Eivissa té 570 km2).
  • La llavor més gran del món està a Seychelles! Es diu Coco de Mar i pot arribar a pesar 25 Kg (alerta, és afrodisíaca!!)
  • Les temperatures són perfectes per a què hi aneu a qualsevol moment de l’any: entre 24 i 32ºC durant tot l’any.
  • Trobareu dues de les platges considerades com a més boniques del món: Lazio i Georgette. Lazio compta amb les famoses roques de granit rosa de formes increïbles, en canvi a Georgette hi trobareu esculls de corall.
  • La platja més fotografiada del planeta segons el Llibre Guinnes dels Rècords és la platja de Source d’Argent, situada a l’illa de La Digue.
  • Un altre record Guiness de Seychelles és que hi viu l’amfibi més petit del planeta, la granota Gardiner, que medeix només 7.7 mm.
  • Seychelles és molt més que platges idíl·liques:  podeu llogar un cotxe a Mahé per recórrer l’illa, anar en bicicleta per La Digue, sobrevolar en tirolines els boscos, fer rappel, wakeboard o aprofitar per fer un molt bon busseig o snorkel veient les tortugues més grans del món després de Galápagos. La cultura de les Seychelles és multicolor i multicultural, es tracta d'una gran barreja de pobles, cultures i religions que han contribuït a la formació i a l'enriquiment d'aquesta civilització, i les seves influències les podeu trobar en l'art, la música, l'arquitectura, la cuina i la dansa de les Seychelles.

 

Teniu ganes de viatjar a Seychelles i conèixer de primera mà una de les destinacions més exòtiques del món? Potser us han quedat les ganes de provar el Coco de Mar?

A Ganesha Travel us preparem un viatge a Seychelles personalitzat i adaptat totalment al vostre pressupost i necessitats.

https://www.ganesha.cat/ca/destinacions/africa/seychelles.html

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon 972426178

La Digue