Zanzíbar

Zanzíbar: Exotisme i Slow Travel

És el moment de respirar fons i imaginar que esteu a l’illa de Zanzíbar, una illa tropical banyada per les calmades aigües de l’Índic, amb platges de fina sorra blanca i aigua turquesa on gaudiu de molt bona gastronomia degut a les seves espècies i la influència de diferents cultures que hi han arribat al llarg dels segles.

 

Us podeu imaginar a d’alt un dhow, la típica barca de vela local, amb dofins saltant al costat, o fent submarinisme o snorkel per gaudir dels coralls, tortugues i peixets tropicals plens de color.

 

Zanzíbar té molta màgia i històries per explicar. És el lloc perfecte per poder fer combinar relax amb aventura, cultura i natura. Aquí us deixem algunes de les seves curiositats per a què la conegueu una mica més i així us imagineu del tot gaudint de l’illa:

  • El famós cantant de la banda de rock Queen, Freddie Mercury, va néixer  el 5 de setembre de 1946 a Stone Town, el centre històric de la Ciutat de Zanzíbar. Es pot fer la visita a una casa que es diu que es on va viure-hi.
  • Zanzibar en realitat és un arxipèlag de diverses illes. L'illa que es coneix com Zanzíbar en realitat es diu Unguja (prové del swahili i així és com l’anomenen els locals). L’arxipèlag de Zanzíbar consta doncs de 3 illes principals: Unguja o Zanzíbar, Pemba i Mafia. A més, té 75 petites illes que també en formen part. Si teniu forces dies, podeu anar també a conèixer-les.
  • Zanzíbar pertany a Tanzània. De fet, la unió de Tanganika amb l’arxipèlag de Zanzíbar va donar nom al què ara coneixem actualment com a Tanzània.
  • Stone Town està ple de carrerons, mercats i color. Es parla d’Stone Town com la capital de Zanzíbar, però en realitat, la capital és Zanzíbar Town. Stone Town és la part històrica de la ciutat i l'altra part de Zanzíbar Town es diu Ng'ambo.
  • Si aneu el Parc Nacional de Jozani Forest trobareu espècies endèmiques com per exemple el colobo vermell, un primat en perill d'extinció.
  • Davant d’Stone Town hi ha Prison Island, on podeu fer un snorkel espectacular envoltats de tortugues gegants que van ser importades de les Seychelles al segle XIX.
  • Zanzíbar ha protagonitzat la guerra més curta de la història, que va ser contra Regne Unit i només va durar 38 minuts.
  • Com que està situada gairebé a l’equador, els dies duren igual que les nits (12h)
  • A Zanzíbar trobareu la major concentració de portes tallades de tot Àfrica, sobretot en trobem moltes a Stone Town. Sovint es relaciona la porta de la casa amb la posició social de la família.
  • Zanzíbar és l’extensió a platja perfecte per després d’un safari o també pot ser destinació final si busqueu un viatge més curt o amb més calma .

 

Us ve de gust viatjar a Zanzíbar o a illes del voltant?

A Ganesha Travel us ajudem a viure un viatge totalment adaptat al què busqueu, sense perdre-us detall a la vegada que us relaxeu per paisatges espectaculars.

https://www.ganesha.cat/ca/destinacions/africa/tanzania.html

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon 972426178

Stone Town