HORARI: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h - Dissabtes: de 10h a 14h.

< Àsia Indonèsia

Informació bàsica:

Població: 234.890.000 hab,

Moneda: Rupia indonèsia

Idioma: Bahasa indonesi

Extensió: 1.919.440 Km2

< Àsia Indonèsia

Viatjar a Indonèsia mereix una reflexió prèvia per decidir quines de les illes de l'arxipèlag indonesi es volen visitar, a Ganesha Travel t'oferim varies opcions per facilitar la teva decisió. Les diferents illes indonèsies junten una combinació de paisatges, gastronomies, cultures i religions que ofereixen al visitant una experiència completa per al teu viatge a Indonèsia.

Visitant les diferents illes descobriràs que viatjar a Indonèsia bé ha merescut la pena, et transmetrà tranquil·litat i aventura en la teva visita a Ubud, exploraràs a la recerca d'orangutans en la teva visita a Borneo, remuntarem a peu el riu Maiting en la ruta a Toraja per conèixer aquest magnífic poble o ens perdrem per temples i mercats en el nostre viatge a Yogyakarta. Les millors ofertes de viatges a Indonèsia a Ganesha Travel.

Contacta'ns i deixa't atrapar per les brises de sàndal i espècies d'Indonèsia.

Tria la teva ruta

Illes de Borneo, Java, Sulawesi i Bali

Illes de Borneo, Java, Sulawesi i Bali
+
Durada: 18 dies
Sortides: Vàries, mirar sortides.
Des de: 2780 €

Vols internacionals inclosos. Amb guies de parla hispana i anglesa.

Temàtica d'aquesta ruta

En parella

En grup

Trekking

Guia parla hispana

Guia parla anglesa

més info i reserves

Aquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra Política de cookies   Acceptar