HORARI: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h - Dissabtes: de 10h a 14h.

< Orient Mitjà Oman

Informació bàsica:

Població: 2.967.717 hab

Moneda: Rial omanita

Idioma: Àrab

Extensió: 212.460 Km2

< Orient Mitjà Oman

Viatjar a Oman és sentir l'essència i l'esperit d'acollida d'un poble àrab que us farà gaudir de la vostra estada a un país amb gran varietat natural i de patrimoni històric, amb una gran vocació marinera que va fer d'aquesta terra un punt molt important en les rutes comercials que connectaven la península aràbiga amb Àfrica i l'Índia a través de l'oceà índic. A Oman pots veure els wadis, oasis al mig del desert, muntanyes inexpugnables, pobles mariners enmig d'una costa verge, pobles de l'interior mig abandonats i mercats tradicionals amb una gran oferta de productes d'artesania.

Des de la capital, Mascat, amb la Gran Mesquita del Sultà Qabus fins a les illes verges de Sawadi, o de la necròpolis de Bat, de l'Edat del Bronze i Patrimoni de l'Humanitat fins al port mariner de Sur, on podrem veure les drassanes que construeixen les embarcacions típiques, els Dhow. Les millors ofertes de viatges a Oman les trobaràs amb Ganesha Travel.

Contacta'ns i deixa't seduïr pel caràcter d'Oman.

Tria la teva ruta

Oman, el Secret d'Aràbia

Oman, el Secret d'Aràbia
+
Durada: 9 dies
Sortides: Vàries, mirar sortides.
Des de: 1930 €

Serveis de terra. Amb guia de parla hispana.

Temàtica d'aquesta ruta

En parella

En grup

Guia parla hispana

més info i reserves

Aquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra Política de cookies   Acceptar