Madagascar (by Marta)

Màgia a l'Avinguda dels Baobabs

Què us ve al cap si us diem la paraula #baobab? Molts de vosaltres potser heu pensat en el Principito, Madagascar, arbres, natura ...

 

A Ganesha Travel ens ve el cap la paraula “MÀGIA” perquè així és com ho vam viure quan vam viatjar a Madagascar. Us garantim que teniu esperant-vos una de les millors postes de sol (potser inclús la millor) de la vostra vida a l’Avinguda dels Baobabs a Madagascar.

 

Farem un post més endavant per parlar-vos de Madagascar perquè tenim molt a explicar-vos, però ara mateix us volem apropar virtualment a aquesta posta de sol i que conegueu una mica més de prop algunes curiositats d’aquesta espècie endèmica de la zona:

 

Si tanqueu els ulls, com us imagineu l’Avinguda?

  • L’Avinguda té uns 260m de llarg i té uns 25 baobabs molt grans.
  • Es tracta d'un camí de terra rogenca que adquireix aquest to pel seu alt contingut ferruginós.
  • L’Avinguda és un lloc preciós per si sol, però a l'arribar la posta de sol es transforma en pura màgia. Quan el sol comença a baixar entre els baobabs comença l’espectacle de la natura: la llum i el color juguen amb les branques d’aquests carismàtics arbres i l’entorn va canviant de color de manera pausada i mística... En aquest moment és quan somrius i penses... M’HAS ENAMORAT PER SEMPRE !!

 

I què en sabeu dels baobabs? Aquí teniu algunes curiositats que potser no sabíeu:

  • En general els baobabs poden arribar a fer entre 5 i 30m d’alçada (i d’amplada també agafen proporcions enormes, inclús poden arribar a uns 30m de circumferència!)
  • Madagascar és el lloc per excel·lència per veure aquests curiosos arbres, de fet hi trobeu 7 espècies autòctones diferents. Tot i això també teniu 2 espècies més al continent africà i una a Austràlia.
  • Aquests arbres que poden arribar a viure més de 1000 anys tenen molt a oferir al llarg de la seva vida: les fulles serveixen per cuinar i donar sabor a deliciosos plats locals que us esperen quan viatgeu a Madagascar, l'escorça s'aprofita per fabricar cordes, les llavors s’usen com a font d'olis vegetals que deixaran la pell ben hidratada i el cabell sa i brillant, la fruita té un elevat contingut en vitamina C i té moltes propietats medicinals.

 

Qui de vosaltres vol viatjar a Madagascar per no perdre’s la màgica posta de sol entre baobabs?

Segons l’època de l’any i els dies de viatge que teniu, us recomanem fer diferents tipus d'itineraris per Madagascar. Consulteu-nos i comentem la vostra millor ruta.

https://www.ganesha.cat/ca/destinacions/africa/madagascar.html

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon 972 42 61 78

Viatge a Madagascar