Les meravelloses illes de l'Índic

A l’oceà Índic hi ha un munt de illes on poder relaxar-vos i gaudir de l’entorn que sens dubte és dels millors. Veureu aigua sense fi que us deixaran bocabadats. Hi podreu anar a qualsevol època de l’any, sigui estiu o hivern, però no dubteu en perdre’s per aquestes magnifiques illes. Encara no sabeu de quines illes us parlo? Doncs no perdeu el fil i animeu-vos a visitar-les.

A l’oceà Índic hi ha un munt de illes on poder relaxar-vos i gaudir de l’entorn que sens dubte és dels millors. Veureu aigua sense fi que us deixaran bocabadats. Hi podreu anar a qualsevol època de l’any, sigui estiu o hivern, però no dubteu en perdre’s per aquestes magnifiques illes.

Encara no sabeu de quines illes us parlo? Doncs no perdeu el fil i animeu-vos a visitar-les.

 

ILLES MALDIVES

Les Illes Maldives són juntament amb les Seychelles les més conegudes. Les Maldives es troben entre al sud-oest d’Sri Lanka i el sud de la Índia. Aquestes illes estan constituïdes per quasi 2.000 illes de corall distribuïdes en 26 atolls de grans dimensions (No sabeu que es un atoll? Un atoll es una estructura de corall separada per llacs), tot i que de les casi 2.000 illes només estan habitades 200 y 87 d’elles estan dedicades al turisme de vacances, i cada illa acull un resort diferent. Qualsevol època de l’any és bona per fer una visita aquest meravella de país, i el seu perfecte color blau turquesa, el blanc de la sorra i les immenses palmeres farà que sigui un viatge paradisíac.

 

ILLES MAURICI

Les Illes Maurici són unes illes volcàniques que es troben al mig de l’Oceà Índic, que és un dels oceans més càlids, rodejades d’esculls de corall. És un conjunt de illes on hi trobareu uns contrastos magnífics, des de serralades de muntanyes, boscos amb molta vegetació, unes cascades amb aigua cristal·lina, uns llacs impressionants i el que més espereu que són les magnifiques platges que us esperen a qualsevol punt de la illa. Les palmeres, cocoters i les flors exòtiques són allò que fan característic i especial el país. I a part de tot això que us he explicat és un destí que no us avorrireu, hi ha un munt d’activitats per fer, com trekking, busseig pels esculls de coralls, que ells ja anomenen jardins, cosa que ens fa veure la gran quantitat que n’hi ha. No sabeu quan anar-hi? Qualsevol època de l’any és bona per viatjar al paradís de Maurici.

 

ILLES SEYCHELLES

Sabíeu que les Seychelles estan formades per 115 illes paradisíaques? Doncs si i cada illa té alguna cosa que la fa especial. Cada illa de l’arxipèlag te alguna cosa a oferir. Natura, sorra blanca i aigua turquesa és sinònim a paradís, on relaxar-vos durant les vostres vacances i deixar les preocupacions fora, de tant en tant és necessari. Les Seychelles acullen dos llocs designats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Valleé de Mai i la llegendària Aldabra, des de qualsevol punt del país podeu fer excursions a les altres illes per no perdre-us ni un detall, i poder fer moltes de les activitats que ofereix el país tant a la platja com illa endins, on podreu caminar, anar amb bici...

 

 

ILLES ZANZÍBAR

Les illes Zanzíbar les formen dues illes i un munt de petites illes, les dues illes pricipals s’anomenen Zanzíbar i Pemba. En aquest paradís trobareu platges de sorra blanca amb esculls de corall. Aquí trobareu un mix de cultures important i és segurament aixo que els fa rics i especials, tal com veureu a Stone Tone que és la ciutat més vella i el cor cultural de Zanzíbar. Com tota l’aigua envolta les illes de l’Índic és turquesa i que amb el color blanc de la sorra i les palmeres fa que el conjunt sigui increïble i sentis que vols aturar el temps. Que què podeu fer a part de prendre el sol? Bé que prendre el sol no està malament i és molt bo, però pels que no puguin estar quiets poden bussejar i viure una experiència dins de l’aigua turquesa, que compartiran moments amb els divertits i exòtics peixos d’aquella zona.

 

Bé ara que ja heu arribat al final esperem que us hagin entrat ganes de fer un viatge al paradís o bé que us hagi vingut alguna idea d’un viatge, no dubteu en contactar amb nosaltres, us ajudarem a buscar el destí que més s’adapta a vosaltres i fer-lo a mida.

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178