Tailàndia

Tailàndia és un país que us permet combinar moltes activitats diferents, des d’un trekking per Chiang Mai a visitar la ciutat de Bangkok i gaudir de les platges de Koh Tao o Koh Lanta. Els tailandesos són molt simpàtics i sempre us rebran amb un somriure i estaran disposats a ajudar-vos.

Tailàndia és un país que us permet combinar moltes activitats diferents, des d’un trekking per Chiang Mai a visitar la ciutat de Bangkok i gaudir de les platges de Koh Tao o Koh Lanta. Els tailandesos són molt simpàtics i sempre us rebran amb un somriure i estaran disposats a ajudar-vos.

LA CIUTAT

La capital de Tailàndia és Bangkok, una ciutat amb molta historia i molta cultura. Podreu visitar el Gran Palau que és un palau amb 3 zones. La primera zona és el recinte exterior hi ha les oficines reals i els edificis públics i també hi ha l’escultura més sagrada d’un buda. La segona zona és el Temple del Buda Esmeralda i la tercera és el recinte interior que només és per ús del rei. A la ciutat també trobareu el Buda reclinat al temple Wat Po, i no us el podeu perdre. Us podeu endinsar per Chinatown, ja que els xinesos són la cultura més important després de la tailandesa, i us semblarà que esteu a Xina mateix. I visitant Bangkok aneu a passejar pel mercat de les flors Chatuchak, on trobareu des de flors importades a flors típiques i tropicals, veureu colors i formes diferents, una experiència interessant si us agraden les flors.

 

A L’EST

El riu Kwai és conegut pel pont que el travessa i l’infama Death Railway que el van construir els presoners de la 2a Guerra Mundial. Va ser construït per connectar Tailàndia i Myanmar. El Death Railway s’anomena així per la quantitat de persones que van morir durant la seva construcció, avui en dia és un símbol de la pau.

 

AL CENTRE

Ens desplacem cap Ayutthaya que és la capital de la regió que porta el mateix nom. En aquesta zona hi trobareu el Wat Phra si Sanphet que és un lloc històric i va ser un centre espiritual pels tailandesos durant molt de temps. És un monestir reial al qual no s’hi permet viure ningú. A Whiaan Phra Mongkhon Bophit és on trobareu el buda de bronze que és un dels budes més grans del món. Seguint per aquesta regió trobareu el Wat Phra Maha That on hi ha el cap d’un buda al mig d’unes arrels d’un arbre que és molt curiós i visitat.

La combinació d’allò antic amb allo modern, de l’esplendor reial i les magnifiques ruïnes ho trobareu a Lop Buri. Aquí hi trobareu un complexa amb un palau, que s’anomena Phra Narai Ratchaniwet que és de construcció francesa – tailandesa i es pot observar la influencia d’ambdós cultura. El Wat Sao Thong Thong és un temple que es va dividir en 2 parts, una zona era per resar i l’altre per meditar. El Phra Prang Sam Yot és el paisatge més conegut i un símbol de la regió. El lloc compren 3 Prangs, que són 3 torres connectades per passadissos, una torre es Brahma (Creador), la segona és Visha (Preservador) i la ultima és Shiva (destructor).

Us esteu adonant que a Tailàndia hi ha molts temples budistes, veritat? Bé doncs això es deu a la cultura del país i a la manera de fer.

Seguim cap a Phitsanualok, aquí hi ha el Wat Si Rattana Mahathat que els locals anomenen Wat Yai, més fàcil, dins el temple hi trobareu l’escultura de Phra Buddha Chinnarat.

Tailàndia té molta historia i un passat que es conserva, a Sukotai, es pot veure perfectament. La ciutat antiga de Sukotai els parcs i les cases recorden el que abans eren palaus, temples i llars. A Sukotai també trobareu el Parc Nacional de Ramkhamhaeng en el que es pot observar una naturalesa abundant, unes cascades amb uns salts increïbles, una immensa diversitat de flora i fauna i indrets amb molta historia. El Wat Maha That és un dels temples més vells i més increïbles de Tailàndia i alberga 3 grans escultures de budes.

El Parc Nacional de Khao Yai podreu observar una gran varietat d’animals. Des d’aus com els calaus, els mussols; mamífers com elefants, ossos, llúdrigues, macacos; rèptils com les pitons reticulats, serps varies, dracs d’aigües xines i llangardaixos.

 

AL NORD

Al nord de la Tailàndia trobem Chiang Rai i Chiang Mai. A Chiang Rai el monument més important que hi ha és el Temple Blanc, que és d’un estic únic i una mica extravagant que vol assemblar-se al paradís, a l’infern i al Nirvana. A Chiang Rai també hi ha el Museu de l’Opi, ja que en aquesta zona hi havia el triangle d’or que era una xarxa de compra-venda d’opi fa molts anys. A Chiang Mai s’hi poden fer safaris al llom dels elefants, veure temples i més temples, i observar la comunitat local d’una manera única. El Wat Chedi Jed Yord, que és el temple que té 7 pinacles, i és famós per això. Aquesta zona també és coneguda per els trekkings, no dubteu ni un moment en fer-ne algun.

Si parlem de trekkings hem de parlar de Mae Taeng, que és un parc d’elefants, però també es poden fer trekkings per la selva, envoltat d’una naturalesa increïble.

A Lampang, hi ha una poble que es va instal·lar allà per tal de beneficiar-se del riu. Avui en dia al poble s’hi practicar rafting, boating. Podreu veure les vistes des del cap de munt del  penya-segat. El temple Wat Phra That Lampang Wang que hi ha una estàtua de buda de bronze.

 

AL SUD

I si anem cap al sud trobem Krabi. A la ciutat hi trobarem Khao Khanap Nam que és el símbol de Krabi i són 2 muntanyes de no més de 100 metres, cada una a un costat del riu a l’entrada de la ciutat. El Green Lake és un llac de color verd, en el que hi ha unes formacions rocoses que surten d’ell i gaudireu d’uns paisatges naturals sense comparació en aquest racó de Tailàndia. El Parc Nacional Than Bok Khorani hi podreu fer unes magnifiques rutes de trekking. Durant la visita podreu veure unes cascades amb un salts increïbles i els manglars de la selva que fa que el paisatge sigui únic. Perquè no perdre’s per les platges de Krabi i relaxar-se a les aigües turqueses i la sorra blanca o fer snorkel per observar la fauna marina.

Les platges de Tailàndia són d’allò més boniques i idíl·liques que trobareu. Hi ha diferents illes, on perdre la noció del temps i relaxar-se al màxim possible. A Koh Mak, que és una illa tropical privada de sorra blanca i aigua de color blau clar, podreu fer snorkel per la reserva marina. Les platges de Koh Tao són la millor zona de busseig al Golf de Tailàndia amb aigua turquesa i plantacions de coco. A Koh Phangan hi ha de les platges més boniques, a part de relaxar-se i de cuidar-se, hi ha una gran varietat d’oci nocturn. A la costa d’Andaman trobareu Koh Lanta, una illa que és el paradís del submarinisme. És un grup de illes molt boniques i paradisíaques on hi ha una gran varietat d’activitats d’exterior per fer. I per últim, però no menys important Koh Samui que és fàcil accés, amb unes boniques platges i amb moltes activitats.

Si teniu ganes d’escapar-vos a Tailàndia no dubteu en demanar-nos ajuda que estarem encantats de preparar-vos el viatge.

 

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178