Vacances d'hivern. Fred o calor?

Ara que s’acosta l’hivern us proposem dues opcions molt vàlides a la par que diferents per gaudir de les vostres vacances d’hivern.

Ara que s’acosta l’hivern us proposem dues opcions molt vàlides a la par que diferents per gaudir de les vostres vacances d’hivern.

 

La primera opció és viure unes vacances d’hivern a l’hivern, si ser que sona molt obvi, una escapada al nord d’Europa o fins i tot els Estats Units serà ideal. Al nord d’Europa podeu visitar Islàndia, Noruega i els altres països nòrdics que els veureu nevats i amb un encant que us deixarà sense paraules, a part que depenen de l’època podreu observar les aurores boreals, que us deixaran amb lo boca oberta, descobrir les ciutats, gaudir dels paisatges nevats i de la natura. Al Canadà podreu viure un experiència increïble, ja que us trobareu un paisatge de neu, podreu passejar per les grans ciutats, i visitar, si teniu sort els parcs naturals de Jasper i Banff, bé serà una nova manera de visitar un parc natural, glaçat, amb neu i amb pistes d’esquí per poder fer esport. A Estats Units podeu visitar la icònica Nova York totalment vestida de blanc, amb la pista de gel i el típic fi d’any, però que serà irrepetible. També cal recordar que els Parcs Naturals dels Estats Units estaran tancats sobre tot pels que vulguin visitar la costa Oest.

 

Però si per contrapartida preferiu passar les vostres vacances d’hivern a una destinació de calor, doncs a la zona del Carib, trobareu la zona perfecte per vosaltres, amb platja i els resorts. Agafar un vol fins a Austràlia i gaudir del Nadal o Cap d’any en una platja, gaudint del sol, si que serà una experiència, una mica rara, però a la vegada genial. I la zona d’Àfrica, que és genial per desconnectar i poder fer un safari, veure els animals en primera persona és una vivència que s’ha de viure una vegada a la vida. O per què no anar fins a les antípodes, Nova Zelanda i la seva veïna Austràlia, i perdre’s per la seva natura o bé la seva platja. I començant pel Carib acabarem amb Amèrica del Sud, on podreu visitar Argentina i tot allò que la fa increïble, tant els paisatges tan bonics i dispars, com les ciutats i la cultura; Brasil i el seu encant, les platges i la natura; Perú i la seva cultura, i les rutes de senderisme que us deixaran bocabadats i amb ganes d’aturar el temps.

Sabem que us hem deixat amb més ganes de saber que fer en aquestes destinacions, no dubteu en demanar-nos ajuda que estarem encantats de donar-vos un cop de mà.

 

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178